Gjestebok
Takk for at du besøker hjemmesiden min. Skriv en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen.

Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:
 
Skrevet av ijaz 48 år, 19. jun, 2018
hej, jeg er ijaz og interasere mig at lære om wood turning .er der noen kurs om det .vil de sende information om det .tusind tak.venlig hilsen


E-post:
Skrevet av Sebastian Brinck-Mortensen, 6. mar, 2013
Heisann, jeg vet ikke om denne siden er aktiv lenger, men jeg tar sjangsen! Har dere noen kurs i regi av klubben for nybegynnere? Gjennom skolen ble jeg introdusert for metalldreiing, fant ut at dette var noe jeg likte og tenkte å gå til anskaffelse av en maskin inntil jeg så prisene på hva slikt kostet. Det var på denne måten jeg kom over tredreiing, har sett mange filmer på Youtube og blir aldri lei! Så da er spørsmålet holder dere kurs iløpet av våren?

Med vennlig hilsen

Sebastian 17år


E-post:
Skrevet av Knut Røiri, 2. des, 2009
Hei Johannes,
Flott hjemmeside du har!
Et fint møte i går. Jeg er veldig imponert over deg (dette er du vel vant til å høre...), men det er et faktum. I tillegg er du god med kommunikasjon. Møtet ble veldig bra! V.h. Knut


E-post:

Nyeste kommentarer

17.01 | 16:34

Hei Camilla! Det er jeg sikker på at en av oss kan hjelpe deg med. Jeg skal formidle dette til gruppen. Vi har klubbmøte i kveld.

...
17.01 | 10:00

Hei! Noen som kan ta på seg å dreie en fot til en kommode? Jeg har en fot, trenger en til. Den har h:7 cm og diameter: 7 cm. Ta kontakt på 97508738.

...
21.04 | 11:04
Fotoalbum har mottatt 1
26.03 | 12:46
Velkommen har mottatt 2